Min rejse frem til nu

Min baggrund

Jeg er cand.psych. fra Københavns Universitet i 2000, autoriseret af Socialministeriet i 2003 og godkendt som specialist i psykoterapi i Dansk Psykologforening i 2009. I 2012 blev jeg af Dansk Psykologforening og Dansk Psykiatrisk Selskab godkendt supervisor i psykoterapi.

Jeg har siden 2001 specialiseret mig i kognitiv terapi og er løbende blevet uddannet i behandling af en lang række problemstillinger bl.a. stress- og smertetilstande, angst, depression, lavt selvværd samt generel personlig udvikling. 
Via Oxford Cognitive Therapy Center er jeg desuden uddannet i at undervise i kognitiv teori og terapi.

Gennem de sidste 15 år har jeg arbejdet med mindfulness, og jeg er certificeret underviser (certified teacher) i Mindfulnessbaseret Stressreduktion (MBSR) fra Dansk Center for Mindfulness ved Århus Universitet med undervisning fra UMASS. Jeg har uddannet mig i Mindfulnessbaseret Kognitiv Terapi (MBCT) bl.a. på Oxford Mindfulness Center i England. 

I min måde at arbejde på praktiserer jeg den nyeste retning indenfor kognitiv terapi, kaldet den 3. bølge, der i høj grad er inspireret af mindfulness og medfølelse (compassion). Jeg er trænet i medfølelsesfokuseret terapi (CFT), der hører til de nyeste retninger indenfor kognitiv funderet terapi.

 

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen.

Desuden

Varetager jeg en række konsulentopgaver samt underviser, holder foredrag og workshops bl.a. for:

Psykolog aut., specialist og supervisor i psykoterapi

Adresse

Store Kannikestræde 18, 2. th.,
1169 København K

Kontakt

Kontakt mig på tlf. 22 43 64 20 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., hvis du vil vide mere eller bestille en tid.